Linnantorni

.  Pöydän antimet ovat messuostoksia.

  Hups, valmistuipa nopeasti...  Torni on ollut rakenteilla jo muutaman vuoden mutta valokuvia rakentamisesta ei enää löytynyt.  Ulkoseinät ovat valkoista kohotapettia, jonka olen maalannut muutamaan kertaan akryyliväreillä, kunnes lopulta sain sekoitettua sopivan harmaan sävyn.Portaat ovat valmiina ostetut ja vielä petsaamatta. Suunnittelen, että sahaan ne pariin osaan niin, että ne menevät tiiviisti seinään kiinni. Alakerran takka on ensimmäinen versio, mutta paremmin linnaan sopisi jykevämpi malli. Oikealla oleva kelttiläinen risti on matkamuisto Irlannin reissulta.  Tornin katoksi löytyi kirpparilta lampunvarjostin. Se olisi tarkoitus päällystää kattotiilillä.


Linnan rakentaminen pysähtyi pitkäksi aikaa koska tiiliseinä loppui kesken, eikä samanlaista meinannut löytyä mistään. Lopulta otin kopioita lopuista tiiliseinän rippeistä ja niin sain koko alakertaan sekalaisen tiiliseinän.


Olin pitkään suunnitellut pyöreää tornia, mutta sopivaa pyöreää putkea ei löytynyt mistään. Tutun puusepän kanssa sitten suunnittelin kahdeksankulmaisen tornin. Sivuseinät on naulattu kiinni lattioihin ja saumat varmistettu vielä ilmastointiteipillä.

Ikean poistotorilta ostetuista hyllyistä ja vanerinpaloista tehty linnantorni alkutekijöissään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti