sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Olohuone

  Lotta ja Peik ovat hyvin ihastuneita kivilattioihin ja he halusivat myös olohuoneen lattiaan isokokoiset vaaleat kaakelit. Vanha maailmankartta kiinnitettiin seinään tauluksi. Sohvalla loikoillessa voi muistella matkoja ja haaveilla tulevista.
Entinen naapuri Lontoosta oli tullut Tukholmaan vartiosotilaiden vuosikokoukseen ja pistäytyi samalla katsomassa Lotan ja Peikin uutta kotia. Tuliaisiksi hän toi upean ison puhelinkopin. Stan innostui isosta kartasta ja mietti, hankkisiko itselleenkin samanlaisen.
Sohvakalusto pitäisi päällystää mutta sopivaa väriä on vaikea päättää. Lotta on hakenut muutaman kangasnäytteen, joista voisi valita ja haluaa kuulla, mitä mieltä Stan on niistä. Stanin suosikki on kuviollinen lehtikangas ja saamaan ovat päätyneet myös Lotta ja Peik. Tämä olohuone kaipaa enää vain mukavaa takkaa, sanoo Stan ja asia jää pariskunnan mieleen. Miksei..? Olisi ihanaa istua iltaisin takkatulen ääressä.  

4 kommenttia:

  1. Kiitos, se on leikelty kuviollisesta askartelupaperista.

    VastaaPoista
  2. sohva vois olla myös jotain tapetissa olevista voimakkaammista väreistä, jotta erottuisi huoneesta ns. tehosteväri :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea Anja, olinkin miettinyt, että onko lehtikuvioinen kangas liian valju..

    VastaaPoista