keskiviikko 4. joulukuuta 2013

4. joulukuuta

Kalenterivaihdossa sain ensimmäisenä päivänä Piialta jälkiruokamaljat, kakkukuvun jossa oli  kerroskeksejä ja kauniin hyllyn. Toisena päivänä sain Merjalta soman peltirasian, joka on kuin pikkuinen talo. Rasialle löytyy heti käyttöä, koska ensi viikolla alkaa keittiöremontti ja keittiön työpöydältä pitää siirtää myös nukkekotiaskartelut turvaan.Kolmantena päivänä sain Railalta mosaiikkeja ja liimaa. Hmm.. kaakelipintainen ruokapöytä voisi näyttää hyvältä.Neljäntenä päivänä sain Johannalta jouluisen limpun, ihanan leikkulaudan ja veitsen.                            Voiko olla sen parempaa kuin tuore leipä aamukahvin kanssa...                                                        ...ja jälkiruoaksi keksiä ja jätskiä.                     Valkoinen hylly on kuin tehty eteiseen, kunhan sen vain saa suoraan.           
                          "Vähän enemmän oikealle, eikun nyt meni liikaa, vasemmalle hiukan                                                 ja sitten ylös..."
        3 kommenttia:

 1. Joulukalentereista löytyvät ihanuudet ovat jotain niin hurmaavaa, että selaan blogimaailmaa kestohymykasvoillani! Tuo loppukuva on ihan huippu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, saas nähdä, miten hyllyn käy... Blogien joulukalentereita myös ihastelen ja näitä mitä omista paketeista löytyy. Itsensä kanssa saa vaan taistella, ettei kurkistele paketteja etukäteen.

   Poista
 2. Oikein mukavia pakettilöytöjä. :)

  Hyvää Itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista