sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Remontti on valmis!

Tälle päivälle oli ihan muita suunnitelmia, mutta niiden peruunnuttua aloinkin maalata Lotan ja Peikin taloa ulkopuolelta. Juuri sopivaa  hellepäivän puuhaa. Samantien tein muitakin puuttuvia viimeistelyjä ja kun ilta alkoi viilentyä, oli talokin valmis. 
Halusin ulkoseiniin kivitalon pinnan ja netistä löytämäni ohjeen mukaan päällystin seinän ensin servettipaperilla, joka meni ryppyyn ja sitten maalasin akryyliväreillä päälle. Katon maalasin myös akryyliväreillä. 
Talo on remontoitu sisältä ja ulkoa ja keittiössäkin on viimein lattialistat. Taloon tulee varmaan vielä yhtä ja toista, mutta asukkaat ovat tyytyväisiä kun saavat vihdoin asua valmiissä talossa. 


5 kommenttia:

  1. Tulipa siitä ihana! Olen ihan uusi nukkisintoilija, muuten olen askarrellut kaikenlaista. Kaivettiin tyttären kans tänään ihan samanlainen Lundby ullakon kätköistä ja todettiin, että sehän pitää tuunata, paperit kaikki kupruilleet ullakon ilmatilassa...eli uutta pintaa sekä ulko- että sisäpuolelle tarvitaan. Olipa mukava lukea kuinka sait kiviseinän tunnun :). Jään mielenkiinnolla odottamaan sinun sisustusprojektiasi, me tullaan askeleen jäljessä täällä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos mukavista kommenteista. Lundbytä on kiva remontoida, koska voi verrata, miten monenlaisia taloja voi samanlaisesta nukkekodista tehdä :)

    VastaaPoista