sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Hurja Halloween

Mei on lukenut jo kolme viikkoa tenttiin. Ulkoseinien rappaus on pahasti kesken ja sää kylmenee, mutta opiskelu vie nyt kaiken ajan. Marraskuussa on tärkeä tentti EU:n rakennuslaeista ja siihen pitää lukea monta paksua kirjaa. 

Pyhäinpäivän aattokin on kulunut  EU:n perustuslain seurassa kun ovikello yllättäen soi. Mitä nyt? Ovella seisovat naapurin pikkutytöt huutaen iloisesti: 

                                     " Karkki tai kepponen! "


Arg! Halloween!! Eikä ainoatakaan karkkia. Mei lähettää lapset matkoihinsa ja jatkaa lukemista. Ovikello soi uudelleen. Pikkutytöt ovat taas ovella. 

                              " Tämä on viimeinen varoitus. Seuraavaksi tulee kepponen!!"

Nyt menee Meiltä hermot ja hän pamauttaa oven kiinni lasten nenän edestä. PAM!

Tytöt aloittavat hurjan kepposen:Pikkuinen Tytti nostaa ikkunasta sisään ison koppakuoriaisen. Isosisko Taimi nostaa pihtihännän toisesta ikkunasta. Ja vielä hämähäkki! Tytöt riehaantuvat kepposesta ja nostelevat aina vain lisää ötököitä Mein ikkunoista sisään.                    Mei aikoo jatkaa lukemista, mutta kuuleekin outoa rapinaa.. Kauhistus!!! Hirveästi ötököitä! Miten nuo saa pois..?


                                Mei kaataa ötököiden päälle vettä..                                ..huiskii haravalla..                                 ...ja heittää koristekurpitsoilla. Mikään ei haittaa ötököiden menoa.                      Lopulta ei auta muu kuin heittää kaikki yksitellen ikkunasta ulos. Tervemenoa!


                               Siellä menee viimeinenkin! Huh mikä Halloween!Tytöt kurkkivat kukkaruukun takaa. 
"Hihii.. Ensi vuonna taidamme saada karkkia."
2 kommenttia: