sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukalenterin luukut 1-4

 Teimme  Naantalin nukkekotikerhossa kalenterivaihdon usean  kerholaisen kesken. Sen lisäksi olen mukana kahdessa muussa vaihdossa, kahdella paketilla molemmissa. 

Kalenterin päivittäminen blogiin on ollut haasteellista, koska vanha hyvä kamerani tipahti kesällä kadulle ja osa näytöstä meni rikki. Olen lainannut poikani järjestelmäkameraa, mutta en osaa kunnolla käyttää sitä ja kuvista tulee usein joko liian kirkkaita tai sitten epätarkkoja. 

Ensimmäisestä paketista sain Merjalta kauniin puisen tarjottimen jossa on kukan kuva.


 Toisena päivänä Railan paketista tuli rasia, jonka sisällä oli kattila ja niittejä, joissa kaunis kuvio. Harmikseni en saa tarkempaa kuvaa koristekuvioista. Paketissa oli myös neule, joka näkyy myöhemmässä kuvassa.


Kolmantena päivänä Johannan paketista tuli lasitiiliä ja pieniä kulkusia. Neljäntenä päivänä Saaran paketista tuli suloiset esiliina ja pannunmyssy, jotka sopivat Lotan ja Peikin keittiöön. 

           
Toisena päivänä oli paketti myös Tuikulta. Siellä oli ihanan väriset virkatut matto ja kaksi tyynyä, jotka löysivät paikkansa Mein makuuhuoneessa. Railan paketissa ollut herkullisen värinen neule on Mein iltapuhteena. 


 Mei on kattanut aamupala-astiat uudelle tarjottimelle.


Naantalin kerholaisille paketoin syksyiset kranssit

kranssi nukkekotiin

Myös Mei innostui tekemään kransseja syksyn lehdistä. Miten niitä oikein paketoisi..? 


2 kommenttia:

  1. Kivaa joulunodotusta mukavien vaihtojen parissa. Tosi kivoja juttuja oletkin saanut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja mukavaa joulunodotusta sinulle myös! Tosiaankin kaikkea kivaa on tullut, tekee mieli heti sijoittaa niitä nukkekoteihin

    VastaaPoista