sunnuntai 4. elokuuta 2013

Keittiön hana

 Myötätuntoinen putkimies ymmärsi Lotan ja Peikin ahdingon ja tuli heti aamuvarhaisella asentamaan keittiön hanan. Samalla hän laittoi paikoilleen uuden uuninluukun ja työpöydän puisen tason. Lotta ja Peik halusivat työpöytään samaa jykevää Värmlannin lankkua kuin on makuuhuoneen lattiassakin. 



Vihdoinkin tiskit on tiskattu! Lotta oli niin innoissaan uudesta hanasta ja puhtaista astioista, että osti valtavan korillisen kananmunia ja leipoi koko aamupäivän. Kylläpä tulikin leivottua!

Paikallisella huonekalukaupalla on hieno palvelu: huonekaluja saa koekäyttöön kotiin. Lotta ja Peik hakivat sieltä uuden keittiön pöydän kokeiluun, mutta aikovat palauttaa sen heti huomenna. Siro valkoinen pöytä ei sovi ollenkaan keittiön tyyliin. Jykevämpi puinen pöytä näyttäisi varmaan paremmalta.



Pariskunta oli kaiken tiskaamisen ja mässäilyn jälkeen niin poikki, että jaksoi illalla vain löhötä uudella sohvallaan ja siemailla juomaa. Sohva on myös huonekaluliikkeestä koekäytössä. Hmm.. voisi olla ehkä muhkeampi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti