lauantai 24. elokuuta 2013

Yllättävä puhelu

Aamulla varhain soitti Alma-täti Australiasta ja oli kovin tohkeissaan. Hän oli jo pitkään miettinyt mitä tehdä rannikolla olevalle kesähuvilalleen. Monien vuosien ajan oli Alma-täti aina saapunut kesäksi huvilaan valtavien matka-arkujen kanssa ja lähtenyt taas syksyllä takaisin Australiaan. Viime vuosina on ikä alkanut painaa ja kihti vaivata siihen malliin, ettei matkustelu ole enää tuntunut mukavalta ja käynnit huvilalla harventuneet. Serkun tyttäret Vuokko ja Orvokki olivat kyselleet jos voisivat muuttaa Alma-tädin huvilaan asumaan. Huvila on päässyt rähjäiseen kuntoon ja täti kysyi jos Lotta ja Peik voisivat auttaa Lotan pikkuserkkuja kunnostamaan huvilaa. Palkaksi he saisivat tädin japanilaisen sohvan, jota he ovat jo kauan ihailleet.

Lotta ja Peik innostuivat heti asiasta. He voisivat lomailla rannikolla ja siinä sivussa kunnostaa pikkuserkkujen kanssa huvilaa. Ei muuta kuin reissuun!

Matka rannikolle sujui hujauksessa ja pariskunta käveli rantakadulla jo samana iltana.                                                   Ja seuraavaksi näkötorniin..
Näkyykö tädin huvila täältä...?


 Pikkuserkut Vuokko ja Orvokki olivat jo ehtineet huvilalle ja iltaa vietettiin remonttia suunnitellen. 
Peik kävi ihastelemassa japanilaista sohvaa ja kauhistelemassa olohuoneen tapetteja.Remontti on kyllä paikallaan ennen kuin pikkuserkut muuttavat tänne.                     Voisikohan  keittiössä loihtia jotain hiukopalaa illaksi...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti