lauantai 7. syyskuuta 2013

Alma-tädin huvilalla

Mitähän tuli luvattua, huokaili Peik, kun näki huvilan vanhat kokolattiamatot.  Niiden irrottamiseen menisi koko loma! Mutta ei hätää, Vuokko ja Orvokki olivat riuskoja remonttinaisia vaikka eivät missään vaiheessa luopuneet hepenistään. Remontti sujui vauhdilla hauskassa seurassa ja vanha huvila sai uuden romanttisen ilmeen.  Viimeisenä iltana Orvokki kaivoi esiin Alma-tädin juhlapikarit ja Lotta valmisti bravuurinsa, herkulliset lihavartaat. Nam..

  

Iloisen illan lopuksi kaikki lähtivät penkomaan Alma-tädin varastoa. Vauhdikas Alma-täti on kaikkien suosikki ja monta hurjaa tarinaa tuli mieleen tädin tavaroista. 


Jaahas, sitten onkin aika lähteä kotiinpäin. Japanilainen sohva vain mukaan ja liikkeelle. Onpa hankalaa saada sohva portaita alas. 


 

Aarg! Ote lipeää!!! Lotta ja sohva tulevät rymisten alas portaita. Oi joi!Voi kauhistus!! Voi hirveää! Vuokko ja Orvokki kauhistelevat yhteen ääneen, mutta Lotta ja Peik kömpivät ylös ja jatkavat sohvan raahaamista. 


Ja kotona sohvaa viedään taas pitkin portaita, tällä kertaa ylöspäin...


Huh huh, lopulta sohva on paikallaan. Lotta ja Peik ovat ihan poikki kaikesta kantamisesta. 
Nyt ei jaksa enää yhtään mitään...

3 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää ja vauhdilla sujui remontti. Sohva on tyylikäs ja sopii näköjään hyvin jalkojen lepuuttamiseenkin :)

    VastaaPoista
  2. No huh, onneksi sohva on paikoillaan ja osataan näköjään ottaa urakan jälkeen rennosti :)

    VastaaPoista
  3. Hih, melkoinen pariskunta! Onneksi jäsenet säilyivät ehjinä vaikka kuperkeikka olikin hurja! Olis voinut mennä vaikka olkapää :)

    VastaaPoista